30. august 2022 – klient i slutningen af 30’erne, som løbende i de sidste 5 år har arbejdet med selvudvikling og angst, skriver: 

”Åh, jeg er altså bare så glad for jeg har "lært" dig at kende, el. Nok nærmere jeg har mødt dig,
Er simpelthen så
Taknemmelig for alt hvad du har gjort for mig ... Ved godt jeg er en ud af en milliard af dine klienter, og sådan skal det også være, men.... for mig er du min evige "life saver" min redning og den som hjalp mig ud af noget ingen andre kunne .. hellere ikke en anden psykoterapeut, du er så dygtig og du er knivskarp. Samtidig er du så hjerte varm og tillidsvækkende at
Man føler sig tryg med det samme… Jeg vil altid komme til dig, og jeg vil til enhver tid anbefale alle jeg kender, og ikke kender - gå til DIG !!!!!!!” 


26. juni 2019 to nybagte studenter, som var udfordret af hhv. lav selvtillid og lavt selvvværd samt angst, skriver:

"Kære Malene. Du skal have mange tak for de samtaler og støtten i slutningen på året. Jeg havde fuldstændig mistet troen på mig selv, og jeg kunne slet ikke se mig selv blive student - men her er jeg! 
Hvis ikke det havde været for dig Malene, så tror jeg altså ikke, at jeg var blevet student i 2019 så mange, mange, mange tak! Jeg er dybt taknemmelig.
Knus M. :-D"


"Hej Malene. Mange tak. Jeg er så glad for, at det nu er overstået. Det er ikke gået helt op for mig endnu, men det kommer nok. 
Jeg vil gerne sige tak for din hjælp og støtte igennem de sidste tre år. Uden den, havde jeg ikke kunnet gennemføre gymnasiet. 
Rigtig god sommerferie.
V.h. E."


11. januar 2018 - klient - kvinde i begyndelsen af 20'erne - skriver denne meget rørende besked til mig efter terapiforløb gennem ca. 2 år med fokus på stress, jegudvikling og selvudvikling:

"Kære Malene,

Tusind tak for nogle fantastiske samtaler igennem de sidste 2 år. Jeg kom til dig, fordi jeg ikke havde lært at rumme alt det, livet kan komme snigende med. Når jeg tænker tilbage på, hvor langt jeg var nede, da jeg kom til dig og tænker på nu, hvor godt jeg har fået det igennem din hjælp, så virker det som en helt magisk forandring. Du har givet mig SÅ meget gennem din faglighed, men ikke mindst lige, så meget med din fantastiske personlighed, som stråler af kærlighed, forståelse, tro, og omsorg. Tak for alt det du har givet mig. DU er med til, at gøre denne verden til et bedre sted. Disse samtaler har været den bedste investering, for mig! For jeg ved nu, at det vigtigste i mit liv, er at JEG har det godt!   

Malene.

DU forandrer liv.❤️

Kram fra S. ?? "


19. juni 2017 - klient - tidligere ung eliteidrætsmand - skriver efter terapi for stress, lettere depression og livskrise:

"(...) Det er vigtigt for mig at takke dig lidt mere "formelt", fordi det er sjældent, personer lige pludseligt kommer ind og har en så afgørende betydning for mit liv fremadrettet. Den hjælp vil jeg gerne takke dig for - den støtte er uvurderlig og set retrospektivt, har mit liv ændret sig til det bedre, for jeg er oprigtig glad. I min videre uddannelse og karriere, har jeg fået så mange redskaber og værktøjer, og jeg vil altid tænke tilbage på vores samtaler med glæde og ikke den frustration, som jeg følte, inden vi mødtes til første session (...)."


20. feb 2017 - klient omkring 50 år skriver efter at have fået terapi for stress og livskrise:

"(...) Jeg vil gerne takke dig, for vores samtaler og din fantastisk hjælp ?
Jeg var aldrig nået så langt uden dem. 
Jeg vil til hver en tid anbefale dig til andre, og tror måske også, jeg på et tidspunkt vil få brug for dig igen... Det er altid rart at få en professionel til at lytte og rådgive, når livet er svært ? 
Ønsker dig alt det bedste.. (...)"


30. juni 2016 - klient i begyndelsen af 30'erne, som opsøgte min hjælp pga angst, skriver efter 6 sessioner: 

"Kære Malene...

Vil gerne sige dig 1000 tak fordi du har hjulpet mig igennem det værste tænkelige. Jeg er så taknemmelig for, at du har fået mig ud af det helvede, jeg har været igennem i 11 år- og fået en masse viden, redskaber mm. Som jeg er så lykkelig- og ikke mindst lettet over at have "fundet" ud af…

Hvis det ikke har været for dig, tror jeg ærlig talt ikke, at jeg var kommet over på den anden side, og slet ikke så hurtigt - har nu fået rygrad og og føler jeg er stærk og kan klare div. Situationer - takke være dig.

TAK - fordi du er dig, for din ekstreme professionelle behandling og ikke mindst din dejlige personlighed, som man som klient møder.

Du er utrolig dygtig og meget nemt at snakke med og følte ved 1. møde en stor tryghed i dig.

Du er fantastisk! Kommer til at savne dig og vores samtaler.

Kærlig hilsen "T-S." "


22. juni 2016 - klient på 19 år, der arbejdede med selvtillid og lettere depression, skriver:

"Hej Malene. 
Mange tak - din hjælp og større har været uundværlig. Jeg har søgt arbejde på (…), og både mine ting og jeg er flyttet permanent hjem (…). Jeg ville meget gerne fortsætte hos dig, hvis det er muligt? 
Knus A"


22. juni 2016 - klient på 19 år, der arbejdede med lettere depression og lavt selvværd som følge af tilknytningsbrud, skriver

"(….) Men mange tak, du har været en meget stor hjælp for mig. Jeg tror ikke jeg var kommet igennem gymnasiet, hvis jeg ikke havde henvendt mig til dig :) 
Mange knus fra K"


M.B. blev i 3.g foråret 2014 sygemeldt som følge af stress. Hun kommer i den forbindelse i psykoterapi hos mig. M.B. måtte som følge af sin sygdom gå 3.g om. Et år efter sygemeldingen var det fantastisk at opleve, at M.B. fik realiseret sit mål: At blive student.

 Brev fra M.B. fredag den 26. juni, 2015 på dimissionsdagen:
”Kære Malene. Du sagde i forbindelse med gaven til mine forældre, at det ville være en god idé at skrive et brev, for det kunne gemmes. Derfor får du også et.
Jeg vil gerne takke dig for al den tid, vi har tilbragt sammen det sidste års tid. Det har betydet meget for mig. Jeg har lært meget om at håndtere stress, men ikke mindst har jeg lært meget om mig selv, og du har formået at hjælpe mig til at se positivt på en ellers negativ situation.
Du har været til stor hjælp, og jeg har nydt at komme hos dig og hver gang blive mødt af en åbenhed og positiv energi. Jeg har følt en tryghed i at komme hos dig uanset samtaleemnet.
Det skal du have stor tak for – både fra jeg selv og min familie. Jeg var aldrig kommet så langt på egen hånd.
De kærligste hilsner fra M.B. og familie”
 


C. J. kom i psykoterapi som følge af en lettere depression og lav selvtillid, hun skrev:

"6. juni, 2014
Kære Malene.
Jeg vil bare sige tusind tak for mange gode samtaler i løbet af de sidste 2-3 år. Tak for at give mig et pusterum midt i mine problemer. Og ikke mindst en stor tak for alt din hjælp og støtte igennem svære tider. Du har hjulpet mig mere, end jeg troede muligt, og jeg føler mig som et nyt og stærkere menneske, når jeg kigger tilbage på vores første samtale. Jeg kan ikke takke dig nok for alt, hvad du har gjort.
 Mange knus og kram C. J."
Mor til L. S., som på tragiske vis døde af cancer 18. marts 2013, skrev: 
"23. maj, 2013
Kære Malene 
Føler en stor trang til at sende dig en personlig hilsen og fortælle dig, at du gør en forskel!!!!
Først 1000 tak for den måde du var overfor Line under hendes sygdomsforløb, den støtte og forståelse hun fik fra dig, betød meget for hende. Tak fordi du guidede hende til at også den sidste skoletid blev god for hende!
Dernæst også en kæmpe tak for det arbejde, du gør med de piger, der var tættest på Line, jeg hører fra dem, at det betyder så meget fra dem. I det hele taget synes, jeg det er fantastisk, at du stiller tid og evner til rådighed for de unge. Personligt tror jeg at rigtig mange unge har det rigtig svært, de stiller så store krav til sig selv, høje karakter, fritidsjob, socialt liv osv.
Ville bare sige dig tusind tak Malene - du gør en forskel og du vil altid have en speciel plads hos os.
 
Kærlig hilsen A. R. S. "